2011. január 31., hétfő

Egy jó este után...ez már nagyon kellett :)

Réka...hát...hihetetlen egy személyiség :)

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=195851483760763&set=a.195850977094147.52795.125623577450221&notif_t=photo_reply#!/album.php?fbid=195683773777534&id=125623577450221&aid=52730

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=195851483760763&set=a.195850977094147.52795.125623577450221&notif_t=photo_reply#!/album.php?aid=52795&id=125623577450221

...és az eddigi változás a valóságban

Virtuális változás :)

Életem egy boldog korszaka...

...amikor a kisfiamat a pocimban hordtam...szeretnék újra ismét ilyen boldog lenni...belül és szárnyalni :) (s persze nem a terhesség miatt, hanem, mert annyira ki engyensúlyozott és boldog vagyok:)) Szeretném még ezt a felhőtlenül vidám kacajt majd az arcomon látni :) És hiszem és tudom, hogy lesz még ilyen!:)

Ez egy nagyon jó este volt, 2007. januárjába, mikor a születésnapomon estélyén, az akkor még legjobb barátnőm (akivel sajnos azóta elég távolra sodródtunk egymástól) nálunk aludt, és sokat viccelődtünk, nevettünk.Nagyon hálás vagyok egyébként neki, mert a terhességemet...



...szinte Ő és az édesanyám kísérték végig, mert a gyerkőcöm apukája, úgy volt ezzel, hogy nem az Ő feladata / dolga. Nélkülük nem is tudom mi lett volna velem! :(

Hát Ő az :) - Neki mindig hálás leszek :)



Jó éjt mindenkinek!

2011. január 30., vasárnap

Új élet "ismételt" kezdete :)

Derűs napot mindenkinek! :)

Nem írtam két napig, mert pénteken jelezte a szervezetem, hogy kimerült, a hirtelen és nagy életmódváltás következtében, úgyhogy mást sem csináltam tegnap és ma, aludtam.Nagyon-nagyon jól esett...éreztem, hogy nagy szükségem van erre, hogy újra feltudjak töltődni, és újult erővel belevágni az "átváltoztatom magamba".
Érzem, hogy most gyengébb vagyok, és kimerültebb...azért valljuk be, elég nagy változás ez a szervezetnek, mint fizikailag, mint lelkileg, mellette pedig itt a gyerkőc nevelés, a házimunka, a munka, tanulás és persze a sport is.
Úgyhogy most adtam magamnak egy pár nap pihenést....

Közbe sok mindenre rájöttem, amit másképp kell majd csinálnom a jövőben, de főleg arra, hogy ha még egyszer közel is engedek valakit a szívemhez a jövőben, nagyon-nagyon megfogom gondolni ill. nézni, hogy ki is lesz AZ!
DE hát tudjátok hogy van, az okos más hibájából, a buta a sajátjából sem....most a második voltam :(,  holott nem tartom annak magamat. :)

Mindenesetre úgy érzem, és gondolom, hogy még időben véltem felfedezni azon "problémás pontokat" az életembe, aminek nagyon nincs ott a helye, mivel lehúz, kikészít, elfáraszt, és "nem boldogságra" ösztönöz....

Holnap hétfő..egy új hét...új nézet...és új életszemlélet!:)

Soha nem késő változtatni és újra kezdeni!:)

S hogy igazából mi ébresztett rá, vagy inkább kik? Van két ember, akik nagyon kedvesek az életembe, az egyik Andi, akinél a körmömet csináltatom, a másik Ildi, akikhez a testkezelésre járok....nagyon sok pozitív energiát és jó tanácsot kapok tőlük, csak idáig valahogy mindig mentem a fejem után!Ergo, pofára estem! -> pénteken voltam ismét náluk, és akkor ráébresztettek ISMÉTELTEN pár dologra, amit azért nem láttam idáig, mert totál csukott szemmel jártam! -> így most már be kell látnom, hogy idáig nem jó után indultam , vagy haladtam a magánéletemben.
A gondolatnak teremtő ereje van!:) Boldogan és optimistán kell élni az életünket!:)
Ideje már eszerint élni végre!!!!!!!
Legyen szép napotok és pihenésre, tornára, vagy valami jó program fel, ki-mit tervez magának!:)
Mindenkinek kívánok sok szerencsét ahhoz, amibe éppen ma kezd bele, vagy ahhoz, amit éppen ma határozott el!
 

2011. január 28., péntek

Újabb adatok :)

Sziasztok

Ma du-tán szépészeti beavatkozásokon kényeztettem magamat, úgy gondolom, hogy egy nő ezt néha megérdemli :)

Voltam szoliba, körmösnél és természetesen a testmasszázsos-tekercselés sem maradhatott el :)

A reggelt, mint mindig, futással indítottam...bár nagyon hideg volt és csúszott is az út, de azért kőkeményen harcoltam az időjárás "viszontagságaival":)

A hétvégén sok alvást, és mozgást tervezek magamnak, mert azért ez az életmódváltás, ma már úgy éreztem (miután elaludtam a szoliba), kisssséééé lemerítette a szervezetem "akumlátorait", szükség van az utánpótlásra.

A nagy hír, hogy újabb adatokkal büszkélkedhetek, a fogyókúra 20. napján, íme:

A kezdeteknél a következőkkel bírtam:                                                20. napon

Has: 138                                                                                                         130
Derékbőség:113.                                                                                            101
Csípőbőség:138.                                                                                             131
 

A mérleg tabu, látni sem akarom :)                 

Nagyon boldog vagyok már ettől az eredménytől is, és a visszajelzésektől, amit kapok :) Megyek előre, gőzerővel....:)

Mindenkit csak biztatni tudok: NE ADJÁTOK FEL! :)




                                                                                      

2011. január 27., csütörtök

Már a gyerek is tornázik....:) (Új hír a lifeon)

http://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20110127-a-nagy-atalakulas-rubint-reka-fogyokuraversenye.html

A mai este...

Sziasztok, szép estét mindenkinek!



Igen, igen, ma is felveszem...nem..nem..nem a nyúlcipőt :), hanem az edzőcipőt és harcba indulok a kg-k ellen :)
Nem sokára neki kezdek egy 90 perces Réka DVD-nek, ha már nem lehetek ott az órán, mert a kisfiam még mindig beteg..., de természetesen ettől nem áll meg az élet számomra itthon a sport és a fogyás terén.Nem akarok sietni, és minden áron hirtelen jól kinézni, mert tudom, hogy ez idő, és rengeteg munka árán érthető el!De akkor is leszek még ilyen:


Igen, igen, jól látjátok, ez én vagyok, kb. 65 kg-an.Voltam ilyen is:) Úgyhogy nem adom ám fel!:)

Bár folyamatosan van egy ember, aki megpróbál ott gátolni, megbántani és elvenni minden "életkedvemet" az egész fogyás "mizériától", aki nem hisz és nem bízik bennem, aki csak akkor lenne képes újra szereti, ha elérném azt a súlyt és azt az alakot, amit itt lehet látni...és ez nem más, mint a "férjem". Nehéz a mindennapos bántásokkal, atrocitásokkal és minden negatív dologgal együtt élni, és még is úgy gondolni, hogy megyek és csinálom tovább...hiszen, mint tudjátok már 3,5 éve élünk "külön", mert neki "nem vagyok pálya". DE akkor is megmutatom, hogy elfogom érni azt, amit szeretnék...és hiszem és remélem, hogy vár rám még valahol valaki, aki jobban fog szeretni, mint bárki más, így is és úgy is...mind a régi külsőmmel, mind az újjal, egyaránt.
Nem hiszem el, hogy így kell leélni az életemet..., mert annál sokkal karakánabb, céltudatosabb és erősebb vagyok! :)Sokat gondolkozok.....






....azon, vajon miért is történt velem így, de talán jobb ha nem kutatom...hanem tetszem a dolgomat...jobb emberré, jobb anyává, jobb "beosztottá a munkahelyen" és szebb nővé válva ezáltal!Néha nehéz..még is úgy gondolom, és szeretném, hogy minden olyan ember, aki szeret, ismer, AKI NEM  HISZ  BENNEM, és TI kedves "követőim", akik olvassátok a blogomat és velem tartotok, büszkék lehessetek rám, és erőt tudjak adni nektek abban, hogy végig csináljuk, EGYÜTT!

Nem adom fel, bár vannak nehéz pillanatok, sőt mára ismét sikerült elhinnem, hogy még rám találhat a SZERELEM, EGY OLYAN, AMI VÉGIG KÍSÉRI AZ ÉLETEMET, AZT AZ ÉLETET, AMIT MÉG NEKEM SZÁNTAK ERRE A KIS FÖLDI LÉTRE :) :





.....ÉS AMÉG NEM JÖN...HÁT.......




....VÁROK TÜRELMESEN!

Legyen nagyon szép estétek! :)

2011. január 26., szerda

Jelentkezek...ismét....

Most sikerült hazakeverednem :). annyira elment az idő.
Az edzés után, amit végig csináltam, elmentem még futni egy jókorát :)

Így most teljes a kép, "hulla vagyok", de nagyon jó érzéssel tölt el, hogy megint tettem valamit a mai nappal azért, hogy közelebb kerüljek a hőn áhított célomhoz!

Jó éjt mindenkinek!:)

Mai nap

Sziasztok

Nem rég értem haza a munkából, vacsizok, ami a következő (párolt zöldség, sajtos öntet, sonka és tojás):



És...rohanok az edzőterembe....majd testkezelésre.....

Este nem tudom, hogy érek haza, de ha időben, még jelentkezek :)

Puszi

Eredmény

2011. január 25., kedd

Egy kis kiegészítés :)

Szép estét mindenkinek!:)

Az éjszakám nem a legfényesebben telt, nem is aludtam sokat, így már reggel 5kor talpon voltam, és irány a mögöttünk lévő park 30 perc futás következett...muszáj volt, mert már a mozgás nélkül nem tudok meglenni :),ill. már szinte a napjaim részévé vált..."lelki beteg" lennék, ha egy nap nem tudnék edzeni és reggelente futni :( Megint belemásztam a megfázásba, de egy nap alatt túl is ment rajtam..ilyen régen soha nem volt még :). Sajnos mivel a kisfiam még beteg, így nem tudok Réka óráira a héten menni, így "jobb híján" itthon edzem magamat, összesen, napi 90percben.
Napról - napra több energiát érzek magamban ahhoz, hogy teljesen, szinte szó szerint, átformáljam az életemet és azzá tudjak válni, akivé szeretnék, aki lenni akarok!
Egyre több pozitív visszajelzést kapok minden felől, ami szintén csak megerősít abban, hogy jó úton járok. :) Azt hiszem az igazi önigazolás egy ilyen fogyókúrában a külső szemlélők meglátásai és bókjai :)

A kisfiam minden este velem tornázik, és ha megállok mondja: "Anya, gyerünk tovább....szép leszel :)", majd reggel mikor ébredeztem a telefon ébresztőjének csipogására, a kisfiam bebújt mellém, és azt mondta: "Anyucikám, olyan büszke vagyok rád:)" Azt hiszem ennél nagyobb bókot nem is kaphattam volna....egy hatalmas puszi keretében!Ezért a percekért élek, mióta megszületett Ő :)

Az ebédet, mindig láthatjátok az egyel előbbi bejegyzésbe, nyomon követhetitek mivel csak és kizárólag azt eszem és aszerint étkezem.Általában már 5 után nem nagyon eszem semmit, ha nagyon éhes lennék, ami nem szokott előfordulni, "nyomok" egy zöld teát, minden nélkül..:)


Mai nap negatívuma: csalódtam valakibe, akit nagyon szerettem és úgy gondoltam, hogy ez kölcsönös...de már lassan kezdem megszokni!:)Már lassan annyira erős leszek ezektől a dolgoktól, mint egy várfal....csak már az ember egyre nehezebben viseli! :/ Lehet, hogy ahogy öregszünk, amiatt van, vagy csak egyszerűen egyre kevesebb lesz a tolerancia bennünk-bennem! :/ DE az élet megy tovább....talán nem kéne keresgélnem, és akkor magától megtalálna az, aki.....


Holnap szerda....úgy gondolom, minden nappal kezdődik egy új csoda, az életünkben!:)

Kitartás és eljön a jó megérdemelt siker!:) (legyen szó fogyásról, szerelemről, hivatásról stb.)

2011. január 24., hétfő

Egy újabb nap,...egy újabb esélyre...egy újabb életre

Sziasztok Kedves Olvasóim!

A mai napom munkával telt...és továbbképzéssel....kicsit elfáradtam, bár örömittasan értem haza, mert már nagyon hiányzott a kisfiam.....

A heti étkeimet itt lehet látni, az echo menü alatt:

http://www.update1.hu/index.php?menu=etlap

Hazaérve, Réka dvd be, 20 perc comb, 20 perc kar, 40 perc popsi :), majd egy jó meleg fürdő....nagyon jól ellazított a mai nap után....egyre jobban küzdök, egyre nagyobb harcos leszek....és ezt tetézik azon "negatív magánéleti dolgok is", amik érnek mostanában....sok mindenre ráébredtem az eltelt napokba, és azt hiszem talán megalkuvó lettem, azzal kapcsolatban, hogy nem mindenkinek sikerülhet minden...bár ez kézenfekvő....csak én nem vagyok az a feladós fajta...még élek, remélek!
Na jó, nem fogom azért borúsan fel az életet, csak egyszerűen néha hiányzik egy TÁRS!Valaki aki úgy néz rám, mint egy NŐRE, aki elhalmoz a szeretetével, akinek én vagyok az egyetlen és megismételhetetlen....., de az élet nekem nem szánt ilyet....vagy még nem, vagy talán soha sem!
Sokszor kérdezem hol rontottam el, talán rosszkor voltam rossz helyen, talán rossz embert választok vagy nem vagyok elég jó..magam sem tudom...egy viszont biztos!


Megmutatom mindenkinek mire vagyok képes, milyen nő lesz, abból, aki voltam!Akitől elfordultak, vagy nem tudtam elég fontossá válni, vagy jobbat kerestek, vagy mást vártak....


Most kicsit ilyen napom van, de néha ilyen is kell, nem igaz?:) Nem lehet mindig az élet szép és csodás, néha megmutatja "rút" orcáját is....ami néha kemény, és fájdalmas, de amibe nem halunk  bele attól csak erősebbek leszünk!Érzem is ezt, csak néha megremegek....Biztos veletek is volt már hasonló, de menni kell, és csinálni tovább...annyi szép dolog van az életbe :), és remélem még nagyon sok szép dolog is fog rám várni! :) Sőt nem  hiszem, tudom! :)


Egy kis zene mára, én imádom ezt a számot :)


http://www.youtube.com/watch?v=0HhHoHWMXqE&feature=related


Na fel a fejjel, nincs más hátra, mint előre!:)


Legyen szép estétek, és minden fogyis társamnak kitartást kívánok és csak így tovább...nem szabad feladni!Soha! :)


Puszikállak titeket




2011. január 23., vasárnap

Eddigi változás....:) (2 számmal kisebb naciban :))

Csodás reggel..:)

Jó reggelt mindenkinek, aki már fent van, és annak is, aki még csak most ébredezik.
Én már reggel 6kor, egy 20 perces futással indítottam a napot, reggelire csak egy zöld teát ittam, natúr, arra vágytam :), más nem is hiányzott, majd elmentem edzőterembe, ahol 1 órán át kardioztam, nem rég értem haza.
Gondoltam leírom, hogy mit sikerült már alakítanom két hét alatt magamon:


A kezdeteknél a következőkkel bírtam:                                                Két hét után


Kg. 112                                                                                                                107                               
Derékbőség:113.                                                                                                 108
Csípőbőség:138.                                                                                                  133
Comb: 74                                                                                                              72

Mivel tudatában vagyok, hogy 1 hónapig a mérleget el kell kerülni, nem is önszántamból álltam rá, hanem orvosi vizsgálaton voltam, és hát, a dokinak nem mondhattam azt, hogy : "Sorry, de fogyokúra versenyezek és nem tenném, ha lehet:)" Mindenesetre teljesen megvagyok elégedve a két hét alatt elért eredményekkel, iszonyú nagy löketet adott, megint, újra és újra.....:)

Most még megyek egy kicsit és visszafekszem, aztán du-tán vár rám a Margitsziget :) és a "boldogság":)

Ebédelni még nem tudom, hogy mit fogok, mivel az menetközbe derül majd ki, de azt hiszem tök fözeléket, mert anyukám azt csinált, és Rékáék módszereivel van elkészítve :)

Legyen nagyon szép és boldog napotok nektek is :)

Puszi 

2011. január 22., szombat

A mai napom

Mindenkinek csodásan szép estét!:)

A mai napom nagyrészt pihenéssel és alvással telt, mert a fél hatkor kelések napközbe, a munkába járás miatt, háááát, eléggé lefárasztják az embert.

Délbe keltem fel , egyszer végre, persze kisfiammal voltunk itthon kettesbe, nagyon jó volt végre csak egymásra figyelni , ennyire egyszer!:) Együtt aludtunk, játszottunk, tv-ztünk, meg minden miegymás :)

Délben lila párolt káposztát ettem, sült csirkecombbal, de az a röhej, hogy a negyedét tudtam csak megenni, többet nem is kívántam.Hozzá, jó sok ásványvíz :)

Du-tán voltam 20 percet futni, most pedig este, megcsináltam a Réka 2010 Alakreform DVD-jének 20 perc comb, és 20 perc kar programját....nagyon kemény volt, de nagyon jó



...aztán egy meleg fürdő, erdeigyümis joghurt vacsira....kis tévézés és egy nagy alvás, hát az rám fér :).

Remélem holnap is ilyen szépen fog sütni a nap, mint ma, mert Margitszigeti programot tervezek, némi futással és jó nagy sétákkal egybekötve :)

Kívánom, hogy legyen nagyon szép és kellemes estétek és hétvégétek!

Puszilok mindenkit!

2011. január 20., csütörtök

Újabb tanulság az élettől...

Sziasztok, mindenkinek szép estét!:)

Első körben, szeretném elmondani, hogy képzeljétek el, 3 nap alatt kigyógyultam egy betegségből, pedig hétfőn nagyon rosszul voltam még, és más esetekben ezt 2-3 hétig elhúztam....úgy látszik az életmódváltás, mind étkezésileg, mint pedig a rengeteg sport nagyon sokat lendített az immunrendszeremen, mint erőnlétben, mint testi "erőnlét" kapcsán is.

A vacsim sima, update panírba sütött husi volt, és sok zöldség :). és mellé tegnap vettem update szörpöt, áfonyásat, nagyon finom :), abból készítettem innivalót.

MÁS:


Az élet tartogat mindig meglepetéseket...megismerünk valakit, majd megszeretjük, és a végén rájövünk, hogy mennyire félre ismertük az adott embert...sajnos kénytelen voltam 31 évesen rájönni, hogy még mindig lehetek naiv és azért, mert annyira hiányzik, hogy valaki szeressen, elhiszek olyan dolgokat, amik nem is léteztek talán soha sem.Szembesülök a kemény valósággal, és ilyenkor magamra vagyok mérges, hogy hagytam megtörténni valamit, ami most nagyon fáj...DE, ott a DE, talán ez még nagyobb erőt ad abba, hogy elérjem a kitűzött céljaimat az életbe.Hiszen lehet elcsépelt mondás, de igaz, hogy: "Amibe nem  halunk bele, attól csak erősebbek leszünk".Remélem holnap ha felkelek, kevésbé fog fájni a ma történtek, és rájövök, hogy pontosan túl erős vagyok már ahhoz, hogy hagyjam eluralkodni magamon a csalódottság érzését!Biztos ti is voltatok már így!Nem könnyű dolog, de az élet megy tovább.....és talán ha bezárul egy ajtó, egy másik kinyílik, s talán egyszer elérem azt a kilincset, ami a "végleges" boldogságom kapuját nyitja majd!

Legyen ez a végszó!

Mindenkinek jó éjszakát!

2011. január 19., szerda

Nagyon jól esik, hogy Réka kirakta...köszönöm! :)

Rubint Réka oldala Ez a kép mindent elárul Melinda elszántságáról, kitartásáról!!!
Gratulálok, az eredmény 7 nap után BRUTÁLIS!!!!
Aki nyárra bomba formába szeretne kerülni, az tartson a versenyzőkkel:-)!

kb. egy órája · · · Megosztás
    • Makay-Devai Charlotte Már látszik Melinda arcán, hogy fogyott! :)
      kb. egy órája · ·
    • Énekstúdió Nagy Gaby NAGYON LÁTVÁNYOS! :) GRATULÁLOK! SZUPER !
      kb. egy órája · ·
    • Szilvi Aranyosi Well done! Carry on :D Gratula!!!
      kb. egy órája · ·
    • Andrea Czimer Olyan büszke vagyok RÁD
      kb. egy órája · · 1 személyBetöltés... ·
    • Chester Eszter Melinda !!!!!!!!! Csak így tovább !!! Nagyon látszik az arcodon )))) ÉLJEN ÉLJEN !!!!
      kb. egy órája · · 1 személyBetöltés... ·
    • Aliz Tóth-Kukoly Nagyon ügyes vagy, tényleg látszik a változás! Hajrá Melinda!!! Ez olyan mint a kábítószer, majd meglátod, nem lehet leállni róla!:-))
      kb. egy órája · ·
    • Kata Kelemen ez tenyleg brutal!!! gratula Melinda!!!!!!!!!!!!! :)
      kb. egy órája · ·
    • Ildikó Gyöngyi Szenzááációs vagy! :) Főleg hozzám képest, hogy 1 hét alatt 10 deka sem ment le :( (10et akarok FOGOK fogyni) De jól mondtad, nem szabad feladni! puszi :)
      kb. egy órája · · 2 emberBetöltés... ·
    • Zora Boci Omanikova WAAAAAU :o) csak igy tovabb.. :o))
      kb. egy órája · ·
    • Szilvia Erzsébet Engárt én már vele tartok.:)))) köszi réka,hogy rajtad keresztül meg ismerhettem nagyon jó barátnők lettünk képzeld el...
      kb. egy órája · ·
    • Szilvia Erzsébet Engárt sok sikert meli :))))))))))))))))))))))))))))))))))))
      kb. egy órája · ·
    • Adrienn Vedrédi Én már akkor megnéztem mikor Melinda felrakta! Brutális a változás, persze nagyon jó értelemben! Kitartás!!!! Sikerülni fog! :)
      kb. egy órája · ·
    • Dalma Megyeri
      Melinda! A titok c. film tényleg a léleknek egy óriási "doppingszer", ahogy írtad! Amikor megnéztem, nekem is olyan "töltést" adott, és igen, ha a fejben eldöntesz valamit, az meg is valósul. Meg is nézem újra. :)
      Gratulálok, az eredmény en...nyi idő alatt igazán látványos, csak így tovább, kitartás!Bővebben
      kb. egy órája · ·
    • Szilvia Erzsébet Engárt Nem tudom rékám, kérdeztek? Tudom nem ide illő téma, csak most hirtelen eszembe jutott, hogy Judit barátosném kérdezte amit tegnap készütl képek az elején, azok nem sikerültek most?mondtad,hogy fel rakod majd azt is őket..tudod a leges legelsőket amit az úri ember szervezett nagyon, hogy legyen csoportkép...Kérdezte tőlem,hogy láttam e a képeket, de nem láttam sajnos. irmus te én meg judit volt rajta...szerinted mi lehet a baj?
      56 perce · ·
    • Betty Kasza Ez csodálatos! Gratulálok!
      52 perce · ·
    • Enikő Kovács Egyértelműen látszik a változás!!! Csak így tovább!!! Meg tudod csinálni!!! Mi itt leszük veled!!!
      51 perce · · 1 személyBetöltés... ·
    • Szabina Kiss Gratula! Csak igy tovabb.
      30 perce · ·
    • Petra Barabas Hajrá!!! Menni fog, kitartás!! A változás pedig tényleg látszik! Minden héten tehetnél fel képet!
      20 perce · ·
    • Erika Ragó Csak így tovább:)
      17 perce · ·
    • Melinda Puskás Köszönöm szépen lányok, nagyon aranyosak vagytok, és neked is Rékám, hogy kitetted a képet!:)Imádlak titeket!:)
      16 perce ·

Life hírek :)

http://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20110119-melinda-fogyokuraja-a-pozitiv-gondolkodas-ereje.html

http://www.rubintreka.hu/puskas-melinda/puskas-melinda-fogyas-naplo-7

Sziasztok

Fentebb olvasható rólam a legújabb infó :)

Sajnos eléggé lebetegedtem, reggel már alig tudtam felkelni és elmenni dolgozni, mindenesetre a mai nap sem telhet el ennek ellenére torna nélkül....úgyhogy egy 40 perces, popsi-comb alakformálás majd kezdetét veszi 19 óra fele.Próbálok sok folyadékot inni, főleg most zöld tea, sok C vitamin, a vacsim pedig most két kis virslis update croassant, ami nagyon finom és ízletes.

A betegség ellenére, tényleg nem adom fel, sokkal nagyobb erőt érzek magamban ahhoz, minthogy azért,mert lázas vagyok és fáj mindenem, feküdjek és ne tegyek semmit....igen-igen, régen ezt tettem volna, de most már egy új lány vagyok, új gondolkodásmóddal.Természetesen azért a szervezetemet pihenni is hagyom:).

Ami szuper, hogy mióta ezt az életmódot élem, azóta egyenes a tartásom, nem görnyedek a széken sem itthon, és az utcán is odafigyelek a helyes testtartásra :)

Most megyek, mert a kisfiammal is kell foglalkoznom, remélem mindenkinek, ha még dolgozott is, kellemesen telt a napja., ha pedig valaki hasonló betegeskedéssel küszködik, mint én, kívánok neki mielőbbi gyógyulást!:)

M.

2011. január 18., kedd

:)

Kedd este.....

Sziasztok, szép estét mindenkinek!

Mai ételem a belinkelt update szerint volt.Nagyon sok vizet iszom folyadék gyanánt....amennyit csak tudok.
A betegség ellenére mozogtam ma 20 percet, elmentem futni, ahogy hazaértem a munkából.
Mindenképpen igyekszem odafigyelni arra, hogy minden nap legalább 30 percet mozgok...futás, Réka torna :), vagy tánc formájában.

Remélem ti is kitartóan és lelkesen csináljátok a fogyokúrát...nem feladni!:)

A közérzetem sokkal jobb azóta, jobban alszom és sokkal könnyebbnek és fittebbnek érzem magamat! :) Tényleg olyan, mintha kicserélődtem volna.

Olvastátok amúgy a "Titok" c. könyvet, ami a vonzás törvényéről szól?, vagy esetleg láttátok a filmet? Ha nem, mindenképpen nézzétek meg..., mert én 2011 -ben megtapasztaltam azt, hogy milyen fontos a pozitív hozzáállás, és az, hogy nagyon fontos, hogy mindent a fejben döntsünk el...és az már 50%-os siker!Én most eszerint élek!
Azóta rendbe került az életem szinte minden egyes pontja...s habár úgy gondolom, hogy még jönnek nehéz időszakok, nem fogom feladni!

A fogyóban én, mint azt már régebben írtam, az U14es menüt eszem, nem mondom, hogy a sok zöldség nem lenne már kicsit sok..., de még bírom :). Hiányzik viszont iszonyatosan az édes íz, és amikor ma megláttam, hogy az uzsi csokipuding, nagyot dobbant a szívem :D:D:D
Hihetetlen nagy erőt érzek magamban, hogy megvalósítsam az egyik álmomat, hogy elérjem a 72 kg-t :)..és bár tudom, hogy nem könnyű az út odáig...,de végig járom, mert beakarom bizonyítani magamnak, Rékának, a családomnak, a barátaimnak, munkatársaimnak, hogy képes vagyok megcsinálni! :)

Nagyon sok erőt adnak a mostanában történt pozitív dolgok az életembe....az a sok szeretet, ami körülvesz...az érzések, amik körbejárják az életemet.....ez olyan, mint egy doppingszer....ami folyton erőt ad, ha elfáradnék, hogy tovább haladjak az én általam meghatározott úton....

Talán már látszik is valami :) (döntsétek el ti) :) :


További szép estét mindenkinek!:)

Melinda

Kedd reggel...

Sziasztok


Sajnos nem jobban lettem, hanem még rosszabbul és a kicsi fiam is :(
A munkából nem tudok kimaradni, úgyhogy megyek, már bepakoltam a C vitamint nem csak magamba :), hanem a táskámba is, meg Coldrex forróitalport stb.Próbálom majd túlélni valahogy a mai napot! (is)
Remélem közületek nem beteg senki, ha még is, kívánok nagyon gyors felépülést, gyógyulást neki! :)
Az edzéseket próbálom folytatni majd, ahogy lesz energiám, mert egyenlőre menni is "alig tudok" :(.


Ja, ígértem nektek egy linket, hogy mit eszem a héten...nem felejtettem ám el:):


http://www.update1.hu/index.php?menu=etlap


Ha mentek lefele a lap aljára, van olyan, hogy Norbi Életmód Menük, U14, Echo, hát én ezt étkezem az egész héten, mást nem! Inni sima ásványvizet, vagy néha light kólát, amikor úgy érzem, hogy már nagyon  hiányzik az édes íz!
Nem bűnözök, és nem nasizok, teljesen betartom, hogy csak azt eszem, amit lehet/szabad!


Most viszont tényleg rohanok a munkába, mert elkések!


Mindenkinek nagyon szép napot kívánok!:)


2011. január 17., hétfő

Betegség :(

Sziasztok torna társak....sajnos honlap a héten nem tudok menni Réka órájára, mert ledöntött a "kór" :(, lázas vagyok, folyik az orrom...elment a hangom, a kisfiam és az apja is beteg...úgyhogy jobb híján majd itthon tornázom a héten...amikor lesz egy kis erőm hozzá, jövő héten pedig találkozunk. Puszi mindenkinek!

2011. január 16., vasárnap

Vasárnap :)

Sziasztok :)


Új napra ébredtem , ismételten :). Reggel 20 perces futással indítottam, reggelire kefírt ettem, az ebéd párolt zöldség lesz, párolt husival :)., vacsorára pedig gyömijoghurt, este pedig Réka torna, min.30 percben. :)


Mivel nagyon szép kint az idő, ezért most kiszabadulok egy kicsit, elmegyek, találkozom a barátnőmmel és kicsit beszélgetünk. :)

Kívánok nektek nagyon csodás napot, és szép hétvégét, és minden "velem fogyózónak", kitartást, sikerülni fog...lebegjen a szemetek alatt és az, hogy nem szabad feladni , egy percre sem, és megtántorodni!!!!"Nem térünk le se balra, se jobbra" :) - ahogy Réka mondaná!




Puszillak titeket!


Melinda

BOLDOGSÁG!

2011. január 15., szombat

Barátnők és versenytársak :)

Réka, akinél jobb embert nem is kaphattam volna erre a feladatra....:) ÉS

Barátnők, versenytársak,  hétköznapi lányok, még is különlegesek.....én már azért is nyertem, mert megismerhettem Őket, Titeket! :) Nem érzek közöttünk rivalizálást, mindenki egy emberként szorít a másiknak, másikért, biztatjuk és hajtjuk előre egymást...bármelyikünk is fog nyerni, biztos, hogy örülni fogunk neki...és már most megbeszéltük, hogy utána sem "engedjük el egymás kezét" és tartani fogjuk a kapcsolatot, úgy ahogy most is, telefonon, mailbe, és személyesen is...sőt, Kittinek van egy kislánya, nekem kisfiam van, már tervbe van véve, hogy összehozzuk a gyerekeket egy nagy játszásra :), mi meg addig is kidumcsizzuk majd magunkat :) Oliviának, meg nem sokára vizsgái lesznek, nagyon szurkolok neked csajszi, és minden elismerésem azért, hogy így helytállsz egy ilyen nehéz szakmában...amit tanulsz!:) Tudod, csak is veled fogom terveztetni a házamat!:) Kitartást a mai naphoz is.lányok...puszillak titeket és kedden találkozunk :)