2011. január 27., csütörtök

A mai este...

Sziasztok, szép estét mindenkinek!



Igen, igen, ma is felveszem...nem..nem..nem a nyúlcipőt :), hanem az edzőcipőt és harcba indulok a kg-k ellen :)
Nem sokára neki kezdek egy 90 perces Réka DVD-nek, ha már nem lehetek ott az órán, mert a kisfiam még mindig beteg..., de természetesen ettől nem áll meg az élet számomra itthon a sport és a fogyás terén.Nem akarok sietni, és minden áron hirtelen jól kinézni, mert tudom, hogy ez idő, és rengeteg munka árán érthető el!De akkor is leszek még ilyen:


Igen, igen, jól látjátok, ez én vagyok, kb. 65 kg-an.Voltam ilyen is:) Úgyhogy nem adom ám fel!:)

Bár folyamatosan van egy ember, aki megpróbál ott gátolni, megbántani és elvenni minden "életkedvemet" az egész fogyás "mizériától", aki nem hisz és nem bízik bennem, aki csak akkor lenne képes újra szereti, ha elérném azt a súlyt és azt az alakot, amit itt lehet látni...és ez nem más, mint a "férjem". Nehéz a mindennapos bántásokkal, atrocitásokkal és minden negatív dologgal együtt élni, és még is úgy gondolni, hogy megyek és csinálom tovább...hiszen, mint tudjátok már 3,5 éve élünk "külön", mert neki "nem vagyok pálya". DE akkor is megmutatom, hogy elfogom érni azt, amit szeretnék...és hiszem és remélem, hogy vár rám még valahol valaki, aki jobban fog szeretni, mint bárki más, így is és úgy is...mind a régi külsőmmel, mind az újjal, egyaránt.
Nem hiszem el, hogy így kell leélni az életemet..., mert annál sokkal karakánabb, céltudatosabb és erősebb vagyok! :)Sokat gondolkozok.....






....azon, vajon miért is történt velem így, de talán jobb ha nem kutatom...hanem tetszem a dolgomat...jobb emberré, jobb anyává, jobb "beosztottá a munkahelyen" és szebb nővé válva ezáltal!Néha nehéz..még is úgy gondolom, és szeretném, hogy minden olyan ember, aki szeret, ismer, AKI NEM  HISZ  BENNEM, és TI kedves "követőim", akik olvassátok a blogomat és velem tartotok, büszkék lehessetek rám, és erőt tudjak adni nektek abban, hogy végig csináljuk, EGYÜTT!

Nem adom fel, bár vannak nehéz pillanatok, sőt mára ismét sikerült elhinnem, hogy még rám találhat a SZERELEM, EGY OLYAN, AMI VÉGIG KÍSÉRI AZ ÉLETEMET, AZT AZ ÉLETET, AMIT MÉG NEKEM SZÁNTAK ERRE A KIS FÖLDI LÉTRE :) :





.....ÉS AMÉG NEM JÖN...HÁT.......




....VÁROK TÜRELMESEN!

Legyen nagyon szép estétek! :)

1 megjegyzés:

pipacs írta...

Eljön majd az a FÉRFI!! Biztos eljön!!
És a "férjed" megjegyzéseit, bántó mondataid ne engedd a tudatodba! Én nagyon drukkolok!!!