2011. január 18., kedd

Kedd este.....

Sziasztok, szép estét mindenkinek!

Mai ételem a belinkelt update szerint volt.Nagyon sok vizet iszom folyadék gyanánt....amennyit csak tudok.
A betegség ellenére mozogtam ma 20 percet, elmentem futni, ahogy hazaértem a munkából.
Mindenképpen igyekszem odafigyelni arra, hogy minden nap legalább 30 percet mozgok...futás, Réka torna :), vagy tánc formájában.

Remélem ti is kitartóan és lelkesen csináljátok a fogyokúrát...nem feladni!:)

A közérzetem sokkal jobb azóta, jobban alszom és sokkal könnyebbnek és fittebbnek érzem magamat! :) Tényleg olyan, mintha kicserélődtem volna.

Olvastátok amúgy a "Titok" c. könyvet, ami a vonzás törvényéről szól?, vagy esetleg láttátok a filmet? Ha nem, mindenképpen nézzétek meg..., mert én 2011 -ben megtapasztaltam azt, hogy milyen fontos a pozitív hozzáállás, és az, hogy nagyon fontos, hogy mindent a fejben döntsünk el...és az már 50%-os siker!Én most eszerint élek!
Azóta rendbe került az életem szinte minden egyes pontja...s habár úgy gondolom, hogy még jönnek nehéz időszakok, nem fogom feladni!

A fogyóban én, mint azt már régebben írtam, az U14es menüt eszem, nem mondom, hogy a sok zöldség nem lenne már kicsit sok..., de még bírom :). Hiányzik viszont iszonyatosan az édes íz, és amikor ma megláttam, hogy az uzsi csokipuding, nagyot dobbant a szívem :D:D:D
Hihetetlen nagy erőt érzek magamban, hogy megvalósítsam az egyik álmomat, hogy elérjem a 72 kg-t :)..és bár tudom, hogy nem könnyű az út odáig...,de végig járom, mert beakarom bizonyítani magamnak, Rékának, a családomnak, a barátaimnak, munkatársaimnak, hogy képes vagyok megcsinálni! :)

Nagyon sok erőt adnak a mostanában történt pozitív dolgok az életembe....az a sok szeretet, ami körülvesz...az érzések, amik körbejárják az életemet.....ez olyan, mint egy doppingszer....ami folyton erőt ad, ha elfáradnék, hogy tovább haladjak az én általam meghatározott úton....

Talán már látszik is valami :) (döntsétek el ti) :) :


További szép estét mindenkinek!:)

Melinda

1 megjegyzés:

Edit írta...

Bizony látszik :)) Mielőtt elolvastam az írást, a képek alapján arra gondoltam, hogy már bizony itt látszik az eredmény. Csak így tovább, ügyes vagy és sok sikert!!!!