2011. január 25., kedd

Egy kis kiegészítés :)

Szép estét mindenkinek!:)

Az éjszakám nem a legfényesebben telt, nem is aludtam sokat, így már reggel 5kor talpon voltam, és irány a mögöttünk lévő park 30 perc futás következett...muszáj volt, mert már a mozgás nélkül nem tudok meglenni :),ill. már szinte a napjaim részévé vált..."lelki beteg" lennék, ha egy nap nem tudnék edzeni és reggelente futni :( Megint belemásztam a megfázásba, de egy nap alatt túl is ment rajtam..ilyen régen soha nem volt még :). Sajnos mivel a kisfiam még beteg, így nem tudok Réka óráira a héten menni, így "jobb híján" itthon edzem magamat, összesen, napi 90percben.
Napról - napra több energiát érzek magamban ahhoz, hogy teljesen, szinte szó szerint, átformáljam az életemet és azzá tudjak válni, akivé szeretnék, aki lenni akarok!
Egyre több pozitív visszajelzést kapok minden felől, ami szintén csak megerősít abban, hogy jó úton járok. :) Azt hiszem az igazi önigazolás egy ilyen fogyókúrában a külső szemlélők meglátásai és bókjai :)

A kisfiam minden este velem tornázik, és ha megállok mondja: "Anya, gyerünk tovább....szép leszel :)", majd reggel mikor ébredeztem a telefon ébresztőjének csipogására, a kisfiam bebújt mellém, és azt mondta: "Anyucikám, olyan büszke vagyok rád:)" Azt hiszem ennél nagyobb bókot nem is kaphattam volna....egy hatalmas puszi keretében!Ezért a percekért élek, mióta megszületett Ő :)

Az ebédet, mindig láthatjátok az egyel előbbi bejegyzésbe, nyomon követhetitek mivel csak és kizárólag azt eszem és aszerint étkezem.Általában már 5 után nem nagyon eszem semmit, ha nagyon éhes lennék, ami nem szokott előfordulni, "nyomok" egy zöld teát, minden nélkül..:)


Mai nap negatívuma: csalódtam valakibe, akit nagyon szerettem és úgy gondoltam, hogy ez kölcsönös...de már lassan kezdem megszokni!:)Már lassan annyira erős leszek ezektől a dolgoktól, mint egy várfal....csak már az ember egyre nehezebben viseli! :/ Lehet, hogy ahogy öregszünk, amiatt van, vagy csak egyszerűen egyre kevesebb lesz a tolerancia bennünk-bennem! :/ DE az élet megy tovább....talán nem kéne keresgélnem, és akkor magától megtalálna az, aki.....


Holnap szerda....úgy gondolom, minden nappal kezdődik egy új csoda, az életünkben!:)

Kitartás és eljön a jó megérdemelt siker!:) (legyen szó fogyásról, szerelemről, hivatásról stb.)

2 megjegyzés:

pipacs írta...

Kitartás! Nagyon ügyes vagy! :)

Pattogo írta...

Nagyon ügyi vagy! Én is csak ezt tudom mondani. :) Komolyan. Erőt merítek belőled, a sikereidből, a képeidből. Már elhiszem, hogy nekem is sikerülni fog. :)
Ami meg a negatív magánéletet illeti, ne feledd, egy tökéletes (kis)férfi már van az életedben. ;)