2011. december 13., kedd

S még egy - két gondolat....



"Amikor vele vagy, minden értelmet nyer. A szíved kalapál, mellette az vagy, aki lenni szeretnél, nem pedig az, aki tényleg vagy. És a gondolat, hogy nélküle éld le az életed, nemcsak kibírhatatlan, hanem elképzelhetetlen."

Szép és őszinte gondolatok....ritka és boldog ember az, aki így érez...érezhet....


"Ne feledd, hogy az igazi szerelem nem a dombornyomásos meghívókról szól. Az igazi szerelemre akkor bukkansz, amikor legkevésbé várod. Igaz szerelem megkockáztatni, hogy nem lesz "boldogan éltek, míg meg nem haltok", az igaz szerelem megfogni a férfi kezét, aki annak szeret, aki vagy, és azt mondani: nem félek hinni benned. Egy ilyen szerelem mindent túlél." 


Csodás érzés...lehet....


"A házasság egy életre szól, és ezt jelenti az elkötelezettség. Jóban-rosszban és tudomásul véve, hogy a házasság nem mindig pezsgőről és rózsákról szól. Minden rossz elmúlik, a szerelem, az igaz szerelem azt jelenti, hogy túléljük a viharokat és erősebben kerülünk ki belőlük."


Boldog lennék, ha valaha még részem lehetne ilyenbe....s elhinni azt, hogy még rám is vár....VALAKI...őszinte érzésekkel, őszinte és tiszta szívvel...nem fájdalmat okozva, mert már annyi fájdalom ért, hogy mindentől félek, ami kicsit is közel kerül hozzám......


És én csak várok.....











Nincsenek megjegyzések: