2011. december 14., szerda

Különleges nap :)

Szép Estét Mindenkinek!

Ma megtörtént velem az első olyan dolog, ami még soha :) : a 4,5 éves kisfiamnak ma volt a Karácsonyi Ünnepség az oviba. Nagyon megható volt és nagyon szép ajándékot készítettek az anyukáknak :) Hihetetlen élmény volt, le sem tudom írni! :) Talán csak az értheti meg, aki már hasonlóan maga is volt már részese ennek :)
Szóval tele volt meghatódottság könnyel a szemem és boldogsággal......és elnéztem a "kis rosszcsontot" , hogy milyen gyorsan nő és már hatalmas nagy legénnyé cseperedett...2013 őszén már suliba megy...nagyon "durva" :))) Egyszerűen csak azt tudom mondani,hogy csodás dolog anyukának lenni! - a világ legjobb dolga az egész Föld kerekén!

MÁS:

Ma elkezdtem tornázni...van egy nagy - T-Mobile színű (magenta :)) torna labda, amit pl. szüléseknél is használnak, hogy ráüljenek a kismamák, vagy esetlegesen gyógytornán...vannak bizonyos gyakorlatok, amik nagyon megdolgoztatják a has-comb és hát izmokat, úgyhogy minden nap fél óra azon....keményen....és mellé futás....

MÁS:

Mai ebédem: Sistergős pulykacsíkok voltak salátaágyon....nagyon finom volt :)
Mai vacsorám: Herkules saláta (virsli, főtt tojás, jégsaláta, cs.uborka, paprika, f.sajt, és light majonézes öntet)
Holnapi ebédem (amit már ma megrendeltem): Mediterrán saláta: 5 féle sajt, paradicsom - és saláta ágyon, bazsalikomos olívaolajban átforgatva

Tudjátok mi a fura?! Ma körülöttem többet ettek csokit, kínálgattak, meg lent voltunk a büfébe is kolléganőmmel és a kísértés legkisebb formája sem volt bennem, hogy elcsábuljak.
Ezt tényleg csak megszállottan lehet csinálni....és minden agyban dől el, máshogyan nem megy!!!!!

MÁS:

Van egy kedves gyerekkori barátnőm, aki azt ajánlotta, hogy olvassak el egy könyvet, melynek a címe: "Váltsd valóra a legvadabb álmaid" - hát ma volt időm bent a munkahelyen és elolvastam...FANTASZTIKUS!....mindenkinek csak ajánlani tudom! Azóta teljesen más embernek érzem magamat...bár csak kölcsön könyv, de megfogom magamnak venni itthonra, és többször átfogom olvasni, ezt "muszáj" :)

Most megyek még játszom a kisfiammal egy kicsit, aztán korán lefekszem pihenni!
Reggel futás :)

Mindenkinek csodás estét kívánok!


Melinda

Nincsenek megjegyzések: