2011. december 25., vasárnap

Karácsony

Sziasztok Kedves Olvasóim A Világ Minden Táján! :)

Kívánok nektek ezzel a képeslappal Nagyon Boldog és Békés Karácsonyi Ünnepeket:


Én a Karácsonyt a kisfiammal és a szüleimmel töltöm.....s emlékezem ilyenkor azokra is, akik nem lehetnek már velünk, velem....akik csak a Mennyből Ünnepelnek velünk együtt!

Számomra a Karácsony az év legfontosabb ünnepe, sokkal fontosabbnak tartom, mint a saját születésnapomat....ami 10 nap múlva itt lesz....( ne is kérdezzétek meg, hogy hány éves leszek :), ez már gombócból is sok :)))))) )......vagy akár bármilyen névnapozást vagy pl. a Valentín napot, aminél úgy gondolom, hogy az is csak egy amerikából átvett "szokás", s semmi másra nem jó, csak, hogy bizonyos üzletek forgalmát gazdagítsa....Azt gondolom, hogy nem csak a szerelmesek ünnepén kell szeretnünk kedvesünket, és ajándékkal meglepni, hanem a "szürke" hétköznapok forgatagában is......akkor kell főleg összetartani és szeretni egymást! - hiszen nem véletlen mondják, hogy a "bajban mutatkozik meg ki a társunk"...s ez nagyon igaz!

Szóval azt kérem mindenkitől, hogy bár Karácsony van és szeressünk ilyenkor IS egymást, de vegyük észre a másikat a rohanó világban is....öleljük meg néha, adjunk neki egy puszit, vagy csak mondjunk annyit: szeretlek,...ez sokkal fontosabb mindennél!

Vigyázzatok magatokra, és szeressétek egymást!

Melinda

Nincsenek megjegyzések: