2011. augusztus 1., hétfő

Régen nem írtam már....

Sziasztok

Első körben egy mai kép:

Hát akkor picit írok magamról, hogy mi történt velem az elmúlt időszakban.

Sajnos voltak kisebb és nagyobb nehézségek az életembe, mint mindenki másnak, és ígérem, hogy most már megpróbálok majd rendszeresebben írni, ahogy időm engedi.
A magánéleti dolgok még mindig kesze-kuszák, úgyhogy már letettem róla (s ez nem önsajnálat), hogy valaha jobb is vagy boldogabb is leszek ebben a tekintetben. A fő boldogságot viszont több dolog jelenti most az életembe: elsősorban a kisfiam, aki annyi szeretettel halmoz el, hogy nélküle nem is tudom hol lennék :), aztán a családom (szüleim), akik támogatását, és főképp szeretetét, törődését, a nap minden percében élvezhetem - azt hiszem jobb szülőket nem is kívánhatok másnak sem :). Aztán itt vannak a barátok, akik tényleg mellettem állnak, mindig, és igyekszem viszonzottan én is mellettük állni és hát nem utolsó sorban a munkám, amit nagyon szeretek és a kollégák mindennapi humora és "kis családi légköre" sokszor átsegít a nehéz pillanatokon , mint ahogy ma is! Szóval azért nem panaszkodhatom :)
Zumbára járok az egyik legjobb barátnőmmel, nagyon szeretem. Tipikusan azt hiszem, hogy megtaláltam magamnak azt a mozgásformát, amiben kiélhetek mindent: erőt, boldogságot, vidámságot..és mellette 1 óra 600 kal fogyás :) Nem mindegy ám!
Igyekszem odafigyelni az étkezésre, NO CUKOR, LISZTES DOLGOK, SZÉNHIDRÁT CSAK NAGYON MINIMÁLISAN....ÉS PONT MOST RENDELTEM AZ UPDATE WEBSHOPBOL PÁR DOLGOT :)

1. ) aszalt rágcsálnivalókat - vegyeset
2.) aszalt ananászt
3.) L-Carnitin italt
4.) Easy Shaket, banánosat, mert hát nekem az jött be :)
5.) ..és nem utolsó sorban kávé ital port, a reggeli sima kávé helyett.
Ha minden igaz, akkor holnap hozzájutok végre, és amit még nem próbáltam , tudok majd nyilatkozni :)

Remélem ti  is jól vagytok és jól telik a nyaratok :)

Most búcsúzom, mert vár a "kis szerelmem:)", és hát igyekszem minél több időt vele tölteni :)

Puszillak titeket!

Melinda

1 megjegyzés:

Évi írta...

Látványos a fogyás,kg-ban hol tartasz? Zumba,imádom,én is ezt űzöm!