2011. január 12., szerda

Keddi torna és az azóta történtek :)

Sziasztok

Igen, igen, itt vagyok újra, nem tűntem el :)
Tegnap volt az első alakreform óra...másfél órába.
Szuperul éreztem magamat...:), bár természetesen többször meg kellett állnom, mivel azért ekkora súlyfelesleggel s mivel előtte nem mozogtam hónapokig szinte semmit, nagyon kemény volt....sőt voltak percek, mikor azon gondoltam: "Jaj Istenem, nem bírom tovább" :), aztán ránéztem Rékára, és mentem tovább, a következő ilyennél, meg ő nézett rám s csak annyit mondott: " Hajrá Melinda, megtudod csinálni"..........akkor, mintha újra éledtem volna :) , új erőre kaptam és nyomtam tovább.A földön lévő gyakorlatok, sokkal jobban mentek, mint a többi, amit állva kellett végezni, és az alsótestet céloztam meg, DE tudom, hogy ez csak átmeneti, bele kell rázódni, és azt is, hogy megtudom csinálni!:)Tehát holnap újra óra!:)

Továbbá, Réka kedvessége mivel határtalan ;), ezért Update menüt eszem, egész nap, ami nagyon finom és ízletes. Teljesen jól lakom vele, nem is bírtam ma megenni az ebédet, csak két részletben, amit fél 1kor fogyasztottam el, 4 kor ettem az uzsit, ami egy pogi volt, de annak is csak a felét tudtam begyűrni :). A vacsi még várat magára, ami csirkemell, saláta ágyon..Isteni az illata :), szerintem arra még edzek 7ig :), mivel abszolult nem vagyok éhes! Hihetetlen és nem is gondoltam volna, hogy az Update ételek ilyen finomak és laktatóak, és nagyon boldog vagyok, hogy Réka lehetőséget adott arra, hogy a fogyókúra verseny alatt ezt ehessem....szerintem ez és a torna, iszonyú jó eredményt fog hozni, mivel kemény vagyok, Réka bízik bennem, és minden segítséget megadott ahhoz, hogy megtudjam csinálni és eltudjam érni a két hónap alatt elérhető , lehető legjobb eredményt! :) KÖSZÖNÖM RÉKA! :)


A HARMADIK NAP VÉGÉN: - 2 KG -VAL BÜSZKÉLKEDHETEK MÁR :)




8 megjegyzés:

Andrea írta...

ez igen:) gratulálok...
néha irigykedem, hogy tudsz mozogni,de nagyon büszke vagyok Rád:) csak így tovább...jaaa és vedd elő a közgázos képed és nézegesd, hogy ilyen akarok lenni vagy még csinosabb...pusza

Anyatigris írta...

Hajrá!
Csak így tovább!:)

Répás András írta...

Gyerünk, gyerünk, gyerünk meg tudod csinálni!!!

Szurkolok!!!

Névtelen írta...

nem ugy volt, hogy elteszitek a merleget ? ;))))
Orsi

Réka írta...

Honnan tudod, hogy -2 kg, ha el kellett tenni a mérleget?:)

Izéke írta...

lol....mérleg. :)

Amúgy nem kell szerintem eltenni, de nem biztos, hogy jó az, hogy hirtelen sokat fogysz, mert annak meg lehet az ára. Az okosok azt mondják, hogy heti max 1 kiló az ami tartós. De lehet, hogy ez csak a kezdeti megidulás...meglátjuk.

Hajrá!

Névtelen írta...

Melinda! Mérd magad szerintem, jó az önbizalmadnak a kezdetén!

idi írta...

Olyan jo volt vegig olvasni.olyan lelkes vagy .ebböl csak jo sülhet el. szoritok neked.