2011. január 11., kedd

Újabb és régi infók rólam :)

http://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20110110-a-nagy-atalakulas-rubint-reka-lefogyasztja-melindat-kovesd-a.html

http://www.rubintreka.hu/hirmagazin/elindult-az-alakreform-fogyokura-verseny


A képen a "társaimmal vagyok látható" :), akikkel versengeni fogok azért, hogy én legyek a nyertes :), aztán ha még sem így alakul, akkor sem adom fel..., mert pontosan tudom, hogy mi rejlik bennem :). Nagyon aranyos mind a három lány, és szerintem mindenki nyerni szeretne.

Tulajdonképpen velük együtt, nekem is 2 hónapig, az az 2011.03.10ig tart a tv-s szereplés, és a nyomon követés, természeten a blogomat utána is fogom írni :)

Nem sokára indulok tornára :), mindenkinek nagyon szép estét kívánok!:)

http://www.rubintreka.hu/puskas-melinda/puskas-melinda-fogyasnaplo-1

TEGNAP ÓTA -1 KG! :d

Puszillak titeket!

1 megjegyzés:

Pattogo írta...

Hajrá torna! Én megpróbáltam végigcsinálni a dvd alapján, de 14 percel a vége előtt feladtam. Illetve a fenekem feladta. Soha nem görcsölt még be ennyire. :) Ez volt 2 napja. Ma megint nekifutok. :)
Apropó. Megismertem egy anyukát akinek sikerült sokat lefogynia és meg is tartotta (updates ő is). Ő úgy motiválta magát, hogy vett egy farmert amibe bele szeretett volna fogyni, és olyan fehérneműs képet csinált magáról havonta, hogy felhúzta a gatyát ameddíg tudta. 12 hónap múlva belefért a nadrágba. :) Én is csináltam ilyen képet, és előszedtem a régi kedvenc nadrágomat. :) Hátha neked is segít. :)