2011. január 10., hétfő

Első konzultációs nap :)

Sziasztok Kedves Olvasóim!

Itt vagyok hát, már biztos páran várjátok a beszámolómat :)
Ma volt az első konzultáció Rékával, ill. a másik három lánnyal, aki fogyókúra versenybe kezdtek, s természetesen én is beszálltam. Nagyon aranyosak voltak, nagyon örülök, hogy megismerhettem őket :)
Szerintem mind a négyünknek könnyebb az, hogy együtt csináljuk, nagyobb a motiváció és kihívás. :)
Réka számos információval gazdagított minket. Mit és hogy nem ehetünk, ill. a magam oldaláról beszélve, kedd-csütörtök mindenképpen ott leszek az óráin, még a baba születéséig tartja őket :) (s természetesen utána is) Részemről a Réka 2010 -es dvd-jére naponta fogok tornázni, legkevesebb 20, legtöbb 90 percet, ahogy Réka is mondta, persze függ attól, hogy mennyire leszek fáradt, vagy mennyi energiám lesz...
Fontos a minden nap legalább 20 perces mozgás, és a megfelelő étrend betartása :)
A mérleg ma van elől utoljára...egy hónapig eldugva lesz :), mert TILOS ráállni. :)
A mai napon úgy érezem, hogy rengeteg pozitív energiát, és erőt kaptam még pluszba ahhoz, hogy végig tudjam csinálni azt az utat, ami a kitűzött célom fele vezet, és nem fogok letérni róla, bárki is akarna eltántorítani vagy befolyásolni. :) Holnap alakreform óra :), és ismét forgatás. Ezzel kapcsolatban, vicces, vagy mondhatni inkább fura még, hogy pl. szombaton a várba voltam kirándulni és megismertek, odajöttek, az Óbudai Auchanba a pénztárosnő hangosan "kiabálta", hogy : "Jaj, téged láttalak a Life tv-be", és kb. csak 50  ember figyelt oda , aki körülöttem állt :). Szokom még ezeket a helyzeteket, de nagyon jó érzés, és nagyon nagy erőt ad, hogy ennyien "szeretnek" és drukkolnak nekem...vagyis írhattam volna úgy is, hogy szerettek és drukkoltok nekem!:)
Higgyétek el, együtt minden könnyebb :) Az emberek, ha együtt kezdenek el valamit, hatalmas biztatásai és erői tudnak lenni egymásnak, hiszen ha egyik elgyengül, felemeli a másik és fordítva. :)

Még egyszer, s tudom nem utoljára, KÖSZÖNÖM RÉKA, KÖSZÖNÖM EZT A LEHETŐSÉGET, nem tudom eléggé meghálálni neked!:) Vicces, de még mindig könnyes a szemem, ha erről beszélek :)...talán még mindig kicsit felfoghatatlan az egész..., hogy ez velem is megtörténhet...kaptam egy új esélyt, egy új életre!Ennél azt hiszem mostanában csodásabb dolog nem is történhetett volna velem!:) 
Mindenkinek kívánok további szép estét! :)

1 megjegyzés:

Szöszi írta...

Hát ez nagyon jó lehetett :) Gondoltam rád tegnap sokat! És mindennap olvasom a blogodat :)