2011. január 24., hétfő

Egy újabb nap,...egy újabb esélyre...egy újabb életre

Sziasztok Kedves Olvasóim!

A mai napom munkával telt...és továbbképzéssel....kicsit elfáradtam, bár örömittasan értem haza, mert már nagyon hiányzott a kisfiam.....

A heti étkeimet itt lehet látni, az echo menü alatt:

http://www.update1.hu/index.php?menu=etlap

Hazaérve, Réka dvd be, 20 perc comb, 20 perc kar, 40 perc popsi :), majd egy jó meleg fürdő....nagyon jól ellazított a mai nap után....egyre jobban küzdök, egyre nagyobb harcos leszek....és ezt tetézik azon "negatív magánéleti dolgok is", amik érnek mostanában....sok mindenre ráébredtem az eltelt napokba, és azt hiszem talán megalkuvó lettem, azzal kapcsolatban, hogy nem mindenkinek sikerülhet minden...bár ez kézenfekvő....csak én nem vagyok az a feladós fajta...még élek, remélek!
Na jó, nem fogom azért borúsan fel az életet, csak egyszerűen néha hiányzik egy TÁRS!Valaki aki úgy néz rám, mint egy NŐRE, aki elhalmoz a szeretetével, akinek én vagyok az egyetlen és megismételhetetlen....., de az élet nekem nem szánt ilyet....vagy még nem, vagy talán soha sem!
Sokszor kérdezem hol rontottam el, talán rosszkor voltam rossz helyen, talán rossz embert választok vagy nem vagyok elég jó..magam sem tudom...egy viszont biztos!


Megmutatom mindenkinek mire vagyok képes, milyen nő lesz, abból, aki voltam!Akitől elfordultak, vagy nem tudtam elég fontossá válni, vagy jobbat kerestek, vagy mást vártak....


Most kicsit ilyen napom van, de néha ilyen is kell, nem igaz?:) Nem lehet mindig az élet szép és csodás, néha megmutatja "rút" orcáját is....ami néha kemény, és fájdalmas, de amibe nem halunk  bele attól csak erősebbek leszünk!Érzem is ezt, csak néha megremegek....Biztos veletek is volt már hasonló, de menni kell, és csinálni tovább...annyi szép dolog van az életbe :), és remélem még nagyon sok szép dolog is fog rám várni! :) Sőt nem  hiszem, tudom! :)


Egy kis zene mára, én imádom ezt a számot :)


http://www.youtube.com/watch?v=0HhHoHWMXqE&feature=related


Na fel a fejjel, nincs más hátra, mint előre!:)


Legyen szép estétek, és minden fogyis társamnak kitartást kívánok és csak így tovább...nem szabad feladni!Soha! :)


Puszikállak titeket




2 megjegyzés:

Izéke írta...

Ne add fel és a kemény munka meg fogja hozni gyümölcsét.
Ha belenézel a tükörbe és tetszik az amit látsz, akkor másnak is fog tetszeni.
Valakinek kemény munka, a szerencsésebbeknek megadatik.
De megéri a meló!

Edit írta...

Szia!
Írnék neked privátban, ha elküldenéd az email címed nekem: jedio1234@gmail.com

Puszi

Edit