2011. június 26., vasárnap

Tudom, hogy már régen nem írtam....

Sziasztok

Nem tűntem el :), itt vagyok, csak annyira nem volt időm mostanában írni.
Készülök a szakvizsgáimra, logisztikából és nemzetközi szállítmányozásból, a cégünknél is szezon van, úgyhogy volt munka bőven....:), s hát a maradék időmet igyekeztem a kisfiammal tölteni :)
Most, mivel holnaptól szabadságon vagyok, leültem, hogy írok egy pár sort :)
Kedden indulok a jól megérdemelt pihit tölteni B.Kenesére, egy wellnes központba...stranddal és miegymással egybekötve, jön a kisfiam is :), már nagyon várom....aztán még augusztusba elmegyek nyaralni, 7 napot, "álmaim szigetére:

A fogyókurát még mindig csinálom, íme :):ÉS, HOGY VALÓJÁBAN MILYEN IS VAGYOK ÉN?! :) : 


Megbocsátottam a megbocsáthatatlant, megpróbáltam pótolni nélkülözhetetlen embereket és elfeledni az elfeledhetetleneket. Sokszor cselekedtem indulatból. Okoztam csalódást és csalódtam olyanokban akiktől sosem vártam volna. Öleltem, hogy védelmet nyújtsak, és nevettem, mikor már nem bírtam tovább. Szereztem örök barátokat. Szerettem és szerettek, de sokszor el is utasítottak. Előfordult olyan is hogy szerettek, de én nem tudtam visszaszeretni. Ujjongtam a boldogságtól, habzsoltam a szerelmet és esküdtem örök hűséget, de volt hogy teljes erővel mentem fejjel a falnak! Sírtam zenehallgatás, vagy a fényképalbum lapozgatása közben és felhívtam valakit csak azért, hogy halljam a hangját. Néha elég volt egy mosoly, hogy szerelmes legyek. Sokszor éreztem, meghalok a vágytól és féltem, hogy elvesztek valakit, aki nagyon fontos számomra (a végén mégis elvesztettem) ! DE TÚLÉLTEM! És még most is ÉLEK! Az életet nem csak túlélem...és Neked sem ajánlom, hogy ezt tedd... ÉLJ!!! A harcba elszántan kell menni, Az életet szenvedélyesen átölelni, Emelt fővel veszteni és merészen győzni, Mert a világ a bátraké és AZ ÉLET TÚL SOKAT ÉR ahhoz, hogy jelentéktelenné váljon...hát ez vagyok én :)


Mindenképpen írok, ha hazaértem a Balcsiról :), addig is vigyázzatok magatokra és mindenkinek csodásan szép nyarat kívánok! :) (akár dolgozik, akár nyaral)


Melinda

Nincsenek megjegyzések: