2011. május 22., vasárnap

Változás...

Sziasztok

Első körben egy friss kép, hogy hogyan is nézek most ki :)


Másodsorban pedig remélem, hogy jól vagytok :) és mindenki jól érzi magát!
Velem effektív semmi extra nem történt..boldog vagyok, szerelmes..még továbbra is :), nevelem a kisfiamat, dolgozom..építem a külsőmet...a belsőmet (arra is ráfér :), és hát mindent összefoglalva a jövőmet...próbálom minél biztosabbá és stabilabbá tenni. Elég nagy változásokon megyek most keresztül...., és néha nagyon nehéz az út, de hiszem, hogy mindig csak jobb és jobb lesz, még akkor is ha meg kell küzdeni az akadályokkal...néhol egyik kevésbé nehéz a másik meg nagyon...., de ettől csak erősebb leszek, s mindenki az életben :). Próbálom ezeket pozitívan felfogni! (még ha néha nehéz is :( :))

Ma vidámparkba szerettünk volna menni, de mikor indultunk volna el, hát a nyári zápor, dörgés-villámlás elég rendesen elmosta....úgyhogy maradtunk itthon. - de bízom benne, hogy sikerül bepótolni.

Hétvégén gyerek nap...úgyhogy a kisfiamat szombaton, vagy vasárnap elviszem valamerre....

Egyenlőre ennyit rólam :), vigyázzatok magatokra és kívánok mindenkinek további szép estét!...holnap pedig legyen csodás reggeletek! :)

3 megjegyzés:

Andrea írta...

Szia! Nem volt netem, Hanna eltörte, de ost már tudok írni, ezért volt az eltűnés. Nagyon jól nézel ki:) Majd kéne egy kicsit beszéljünk, éppen elég mély gödörben vagyok:(
pus

Névtelen írta...

Szia!

Nemrég olvaslak, de tetszik, hogy ilyen kitartó vagy, és bizony látszik az eredménye! :) A képeken nem csak a mínusz kilók, hanem a kisugárzásod is látszik! Hajrá, csak így tovább!

Üdvözlet: egy sorstársad :)

Pattogo írta...

Nagyon csini vagy!! Fantasztikus. :) Puszi nektek.