2011. február 7., hétfő

Egy új hét....:)

Sziasztok

Ismét eljött a hétfő :), egy új hét, új esélyek kezdete :)

Egyre több a munkahelyen a munka...de ez élvezettel tölt el, hiszen azt csinálhatom és olyan környezetben, amit szeretek, és ahol szeretek lenni.

Az e - heti menü, U 14-es:


http://www.update1.hu/index.php?menu=etlap

Az ételek nagyon ízletesek, és egészen jól lakom már tőlük. :) Az ebédnek például csak a felét eszem meg, mert sok..hát igen, idáig is eljutottunk.: )

Ma reggel ismét (a szokásos módon) futással indítottam :), aztán irány a munkahely. Munka után, konditerem, egy kis edzés, majd masszázs következett..és nem rég értem haza.Nagyon jól esett, és már el sem tudok úgy egy napot sem képzelni, hogy ne mozogjak!

Bent a munkahelyen, a wc-be tükör van :), és jó érzéssel tölt el, hogy egy másik lány néz már rám vissza belőle :), és az is nagyon jó érzés, hogy a munkatársaim is észrevételeik a változást.Egy kedvesebb, mosolygósabb, és csinosabb lány dolgozik már velük.
Kolléganőm ma csinált rólam képeket, ő a "vonalzós Zsuzsi", aki felügyeli minden léptemet :)

Ime:



Az igazi öröm az, hogy ez egy olyan fekete nadrág, amit még nyáron vettem és a fél combomig jött fel, de ma ebbe mentem dolgozni!:) Engem a kg-k nem is nagyon érdekelnek, de az, hogy feljön egy újabb és újabb ruhadarab, az egyre inkább :) Ez az igazi siker!

Úgyhogy arra buzdítalak titeket is, nem feladni!!! Tessék csinálni, hajrá lányok, és fiúk (ha vannak esetleg olyanok is :))

Kívánok nektek nagyon szép estét, és a holnapi napra sok kitartást!:)

Puszi

Melinda

2 megjegyzés:

Unknown írta...

Szuper,,,mindent bele,,,gratulalok,,,nagyon latni a valtozast es a jo erzes minden nap csak fokozodni fog,,,,,Tudod en is fogyni szeretnek ,,,de sajnos meg nem talaltam nekem megfelelo etrendet... udvozlettel Eva F.

teca írta...

Szia!
Gratulálok az eddig elért eredményedhez és szurkolok h sikerüljön elérned a kitűzött célt!
Még csak annyit, h szerintem a Norbi semmiképpen sem bántani akart a véleményével téged, hanem inkább felrázni. A lényegét talán így fogalmaznám meg: azt tehet meg velünk a párunk, amit engedünk/hagyunk neki.
Kitartás és további sok sikert kívánok Neked!
Üdv:
Teca