2011. február 4., péntek

26 nap küzdelem :)

Sziasztok

Már pár napja nem írtam, de eléggé elvoltam havazódva, azonban nem feledkeztem meg rólatok :)

Most itt vagyok :)

Folyamatosan csak az update ételeket eszem, mellékelem az e-heti menümet, az U14-es az enyém:)

http://www.update1.hu/index.php?menu=etlap

Minden nap megvan a mozgás, a reggeli futás még mindig "játszik":), bár reggelente nagyon hideg van és sötét is....és még nem sok ember van az utcán :), de legalább annál gyorsabban lefutom a reggeli távot :)
Továbbra is járok , Ildihez, testkezelésre, változó mondjuk, hogy heti hányszor, de nagyon sokat használ, mind a lelkemnek, mind a testemnek.Úgy szintén este, itthon mozgok, javarészt Réka dvd-ire, abból is legtöbbet az Alakreform 2010-esre :)

Hihetetlen, hogy már eltelt 26 nap (lassan 1 hónap) s magam sem hittem, hogy ilyen változás fog beállni az életembe....tudom, hogy hosszú még az út, az általam megálmodott alkatig, de igyekszem, és nem fogom feladni, sőt, soha többé ez nem fog megfordulni a fejembe!Ígérem nektek:), és magamnak is!

Íme, hogy mit "alkottam idáig":



Döntsétek el ti, hogy milyen mértékű a változás :)

Nem sokára megyek testkelezésre, úgyhogy most el is búcsúzom!

Vigyázzatok magatokra és további szép napot kívánok!

Puszi mindenkinek!


Melinda

3 megjegyzés:

Unknown írta...

Szia, írnál pár szót a testkezelésről? Köszönöm!judit

Puskás Melinda írta...

Kedves Judit!

A testkezelés egy tekercselésből áll, majd melegbe feküdni úgy, kb. 30-35 percet, utána pedig van szintén egy másik krémmel, és "különböző" eszközökkel maszirozás, egy 60 percben.

Névtelen írta...

Szia Melinda, most tudtam meg, hogy mibe fogtál, remélem, hogy ilyen lelkes maradsz végig és kitartasz. Emlékszem, hogy középsuliban még milyen csinos voltál, az iskola napon volt divatbemutató és a Haidekker Szilvi kreálmányait te mutattad be mint modell. Tudod én is szeptemberben szültem és jó 10 kilót le kéne dolgoznom, te leszel a példaképem :) puszillak és vigyázz magadra, kitartás!
Anita (csipi)