2011. január 4., kedd

Köszönet :)

Köszönöm szépen minden barátomnak, ismerősömnek és az új barátoknak is :), hogy ma gondoltak rám és felköszöntöttek...nem is gondoltam volna, hogy ennyi embernek az eszébe fogok jutni :) Ez a napom szépen és jól telt, azt leszámítva, hogy az egyetlen ember, aki még annyit sem mondott, hogy boldog születésnapot, a gyerekem apja volt......kicsit rosszul esett, de már effektív azok után, hogy 3,5 éve külön élünk, mondhatni, nem is érdekel....mint a riportba is hallhattátok, a súlyom volt, ami megrontotta a házasságomat....most már azt is kiérdemeltem, hogy már a szülinapomon sem vesz semmibe sem.Ez van :) Egyik barátnőm mondta nem is olyan régen, hogy arra nézzek és gondoljak, hogy mennyien szeretnek és törődnek velem, mennyi embernek vagyok fontos....azt hiszem nagyon igaza volt:).Nézek előre és vissza soha! :) Mindenkinek kívánok további szép estét! :)

15 megjegyzés:

Névtelen írta...

Mint mondtam fontos vagy a barátoknak, ismerősöknek, a családodnak és NEKEM:). Ne foglalkozz a férjeddel, évek óta tudjuk milyen:(. Eljön még a Te időd, mikor lepattinthatod:)

Andrea írta...

Sajnos nem írta ki, hogy Én írtam
pusza Andi

Névtelen írta...

Drága én szurkolok neked hogy minden úgy sikerüljön ahogy kell !!!
segítelek akkor is amikor te el sem hinnéd!!!!!
Puszi egy lovag

Pattogo írta...

Először is boldog szülinapot!!
Másodszor is, az ilyen emberrel nem kell foglalkozni. Sőt inkább az, hogy a súlyod miatt ment tönkre a házasságod, az adjon még több erőt, hogy ismét formában legyél, hogy egyszer ez az ember még azt mondja, hogy kár, hogy elengedett egy ilyen csodálatos embert és klassz csajt, mint te. :) Pusz és kitartás. Ha te kitartasz akkor én is és nyárra szép karcsúak leszünk!!!! :)))

Névtelen írta...

Ne foglalkozz most semmivel ami negatívan hatna rád. Egyenesben van az életed, le fogsz szépen fogyni, és bombanő lesz belőled! :)
Sokan szeretünk és melletted állunk!! :)
Niki

Répás András írta...

Szia Drága először is boldog szülinapot és nagyon szurkolok neked, hogy sikerüljön. Mindenben segítek neked!

Névtelen írta...

Azzal ne foglalkozz,aki nem érdemli meg!
Most csak azzal,hogy új év....új élet...és egy új nő!
Kitartás!
Pusssssssz!
Zsu

cirkuszka írta...

Szurkolok Neked nagyon es nagy erot adsz hogy belekezdjek!! azok a ferfiak meg nem erdemlik meg hogy barmit is kezdj velunk akik nem kepesek odafigyelni a masikra vagyis Rad! Hidd el rajon hogy kit veszietett el a hulye cselekedetevel!

gabanyu írta...

Itt is nagyon boldog szülinapot!:)
Az ilyen ember pedig említésre nem méltó! Ne is törödj vele!

Pataki Mónika írta...

Drága Melinda!
Tudom, hogy bánt és hiába mond bárki bármit, bántani fog, hogy így semmibe vesz pici fiad édesapja.
Hidd el, egy év múlva teljesen más ember leszel olyan amilyennek ő szeretne. De akkor majd Te fogod mondani neki, hogy "bocs, de már nem kellesz".
Remélem hamarosan összehozhatunk egy személyes találkozást is.
Szorítok neked!
Puszi!

Névtelen írta...

Drága Melinda,

Nagyon szurkolok neked,sikerülni fog mert akarod, hogy sikerüljön!!
Puszi:N.Zsuzsi

Névtelen írta...

Szia Drága!
Nekem nagyon fontos vagy,még akkor is nagyon távol vagyunk egymástól,de szerintem nem is ez a lényeg,ki hol van!:)Büszke vagyok rád Szívem!Milliószor Puszillak
N-B.Reni

Névtelen írta...

A lényeg, hogy a mosolyodat és a jókedvedet ne add fel :)

Attila

SLaci írta...

Kívánom, hogy amit idén elveszítesz, csak a súlyod legyen!

Laci

Répás András írta...

Szurkolok neked Drága tiszta szívemből. Biztosan sikerülni fog! Ez a szöveg adjon neked erőt, hogy végigcsináld! Na meg a barátaid, szüleid ... Bátran csináld végig. Mert mindenki melletted áll, és támogat téged! Nem úgy ismertelek meg, hogy ne küzdj azért, amit el akarsz érni!

pusszancs